punaime.al

Njoftime per vende te lira pune sipas profesioneve. Punesime ne Tirane, punesime ne Shqiperi, vende pune ne te gjitha trevat shqiptare. Ekonomiste, financiere, juriste, inxhinier, agjent, asistent - punaime.al

Kerkoni pune? Financier, gazetar, designer, inxhinier gjeni punen qe ju pershtatet me mire tek pune.ikub.al. Ofertat dhe lajmerimet me te fundit per pune nga bizneset ne Tirane , Shqiperi e me gjere

punaime.al INFOMATION

Name punaime.al
Length : 7 characters
Subdomain punaime.al is top level domain
Charset UTF-8
Favicon

punaime.al PAGE SPEED SCORE

Loaded Time 13.475 Seconds
Page speed

punaime.al PROFILE

Programming Language ASP.NET
Web server Microsoft-IIS/7.5
Javascript library jquery
IP Address 46.165.227.235
Google Analytic UA-2983962-5
					[Querying http://www.ert.gov.al/ert_eng/domain_res.html]
[Querying http://www.ert.gov.al/ert_eng/domain_res.html]
[HTTP: Unable to run web browser: /usr/bin/lynx: No such file or directory]
yn
											

punaime.al HEADING CONTENT

punaime.al SEO SCORE

63/100
Domain punaime.al 10
Loaded Time 13.475 Seconds 2
Image

We found 85 images on this website.

There are 8 images alt attribute

1
Frame No 10
Flash No 10
Page of text 407806 characters 5
Meta Description Yes 10
Keywords

kerkoj pune | kerkoj pune ne tirane | ofroj pune ne tirane | punesime ne tirane | njoftime per vende te lira pune | njoftime te reja pune | pune ne tirane | vend pune I lire | lajmerime per pune | ofroj pune ekonomiste | kerkoj pune ekonomiste | financiere | jurist | agjent shitjesh | punesime ne shqiperi

These keywords have 264 characters and quantity is 15 keywords
5
Out link 10
Tag
H1 H2 H3 H4 H5
0 0 0 0 0
0